Full Spectrum Enzymes, ATP, 90 kapslí - DR. MERCOLA

899 Kč 803 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
26.4.2024

Trávicí enzymy podporují produkci vlastních enzymů. Několik faktorů může snížit produkci enzymů, včetně stárnutí, zánětu a netěsné střevní výstelky. Full Spectrum Enzymes je navržen na základě údajů USDA tak, aby obsahoval širokou škálu 22 trávicích enzymů, které pomáhají hladce a efektivně trávit různé typy potravin, v širokém rozsahu pH včetně ATP, který pomáhá zahájit trávicí procesy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slyšeli jste někdy rčení: „Všechna nemoc začíná ve střevech“?

To řekl starověký řecký lékař Hippokrates před téměř 2500 lety. Známý jako Otec medicíny, jeho učení je základem mnoha dobrých lékařských postupů moderní doby.

Existuje řada faktorů, které mohou snížit produkci enzymů ve vašem těle. 

Tři hlavní jsou tyto:

  • Stárnutí může vést ke snížení produkce enzymů.
  • Netěsné střevo narušuje funkci výstelky tenkého střeva, kde většinu své práce vykonávají enzymy.
  • Zánět způsobený toxiny, stresem a citlivostí na potraviny zatěžuje vaši přirozenou schopnost tvorby enzymů.

Vaše přirozená produkce enzymů začíná klesat přibližně ve věku 20 let.

Ve věku 40 let klesá produkce enzymů ve vašem těle asi o 25 % ve srovnání s předchozími roky. 

Když vám bude 70 let, můžete produkovat jen třetinu enzymů, které potřebujete pro optimální trávení.

Netěsné, poškozené střevo může způsobit zánět gastrointestinálního traktu. 

To může vést k nedostatku enzymů. Když se vaše střevní výstelka podráždí nebo poškodí (jak se to stává u glyfosátu, hlavní příčiny podráždění a poškození), může to ovlivnit produkci enzymů ve vašem těle.

Jak optimalizovat trávení?

Když hledáte způsoby, jak zlepšit trávení, enzymyhydrochlorid betainu probiotika jsou skvělými možnostmi, které vám pomohou udržet zdravé kyselé prostředí ve vašem trávicím traktu:

  • Trávicí enzymy pomáhají rozkládat vaše jídlo.
  • Betain Hydrochlorid zvyšuje žaludeční kyselinu a podporuje kompletní trávení bílkovin a tuků a také vstřebávání aminokyselin.
  • Probiotika, jako je acidophilus, vytvářejí kyselinu mléčnou, která podporuje trávení v tenkém střevě.

Konzumace jablečného octa je dalším přirozeným způsobem, jak podpořit zdravé trávení. Užívá se s jídlem, například na salátu, pomáhá podporovat zdravou hladinu kyselin v žaludku a zlepšuje trávení.

Proč se přidává ATP?

ATP neboli adenosin-5'-trifosfát je přirozeným zdrojem energie vašeho těla. Je v každé buňce vašeho těla a hraje důležitou roli při ukládání a přenosu buněčné energie.

Možná už víte, jak je ATP „energetickou měnou“ vašich buněk. Věděli jste ale, že zásadní roli hraje i ve vašem trávení?

Tepelně neupravené, nezpracované potraviny obsahují ATP. Když jíte tyto syrové potraviny, ATP, které obsahují, působí jako katalyzátor v trávicím procesu.

Vaše střevo obsahuje enzymy zvané ATPázy. Když tyto enzymy najdou ATP, stráví ho, a to signalizuje tělu, aby zahájilo trávicí proces. ATP ovlivňuje sekreci žaludeční kyseliny a pepsinu a také žaludeční kontrakce.

Jídlo z tepelně neupravených, nezpracovaných potravin poskytuje ideální množství těchto signálních molekul ATP k zahájení trávicího procesu. Ale vařené nebo zpracované potraviny ne...

Velká část jídla, které lidé dnes jedí, je zpracovaná, takže přispívá jen malým nebo žádným ATP k zahájení trávení. Místo toho musí vaše tělo vynaložit vzácné zdroje na vytváření vlastního ATP, aby se tato signalizace objevila ve vašem trávicím traktu.

Vaše tělo přirozeně očekává tento extracelulární ATP od zdravé stravy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Trávicí enzymy a probiotika
Hmotnost: 0.2 kg
Obsah balení: 90 kapslí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: