Olimp, Mega Strong protein (micellární kasein, syrovátkový koncentrát + izolát) , 2000g

DOPRAVA ZDARMA
2 050 Kč 1 830 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.4.2024 2.4.2024 2.4.2024 Zvolte variantu
Základ vícesložkového Mega Strong Proteinu tvoří šest zdrojů kvalitních bílkovin: micelární kasein, koncentrát, izolát a hydrolyzát syrovátkových bílkovin, albumin vaječného bílku a l-glutamin peptid. Toto více než nadstandardní složení proteinu dokáže díky prodlouženému trávení na více než 5 hodin udržet Vaše tělo v anabolickém stavu. Protein je tedy ideálním do delší pauzy mezi jídly nebo jako noční protein.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Níže napsaný text k produktu slouží pouze a výhradně jako laický popis výrobku a neobsahuje žádná zdravotní tvrzení.

Základ vícesložkového Mega Strong Proteinu tvoří šest zdrojů kvalitních bílkovin: micelární kasein, koncentrát, izolát a hydrolyzát syrovátkových bílkovin, albumin vaječného bílku a l-glutamin peptid. Toto více než nadstandardní složení proteinu dokáže díky prodlouženému trávení na více než 5 hodin udržet Vaše tělo v anabolickém stavu. Protein je tedy ideálním do delší pauzy mezi jídly nebo jako noční protein.
Dávkování proteinu by se mělo řídit dle denní potřeby bílkovin, ale jednorázová dávka by neměla překračovat cca 30g prášku. Protein by se měl rozmíchávat do vody, pří míchání s mlékem je protein sice jemnější a chutnější, ale zároveň jsme do proteinu přimíchali to co výrobce pracně odfiltroval.
  • kasein díky pozvolnému trávení umožňuje zásobení svalstva aminokyselinami až po dobu 6 hodin ; zároveň se vyznačuje vysokým podílem aminokyselin s rozvětveným řetězcem (BCAA)
  • nejrychlejší zdroj bílkovin je zastoupen syrovátkovým hydrolyzátem
  • mléčný izolát obsahuje více než 90% bílkovin a jen velmi malé množství tuku a sacharidů
  • syrovátkový koncentrát představuje rychle vstřebatelnou bílkovinu, která obsahuje mimo jiné dostatek důležité aminokyseliny L-glutaminu
  • poslední složkou je vaječný albumin obsahující tzv. siřičité aminokyseliny, které zvyšují biologickou hodnotu proteinové směsi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: